Ciorba cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2012 | 3884 vizualizari

 

O ciorbita usoare de vara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei grasi portocalii 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • gulie 1 bucata,
  • pastarnac 1 bucata mica,
  • telina 1 bucata mica,
  • varza alba dulce 1/2 bucata,
  • rosii 3 bucati,
  • sare iodata, piper poaspat macinat, boia de ardei dulce,
  • carne de pui tocata 200 g.,
  • ou 1 bucata,
  • orez 50 g.,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • leustean verde 2 fire,
  • patrunjel 5 fire.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din carne de pui:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Cand a devenit translucida, se adauga ardeii curatati si taiati marunt. Intre timp se curata celelalte zarzavaturi si se dau pe razatoarea mare. Apoi se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Ciorbita se asezoneaza de sare, piper si boia, se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mediu, cca. 30 de minute neacoperit. Intre timp carnea se amesteca cu oul, orezul, putina faina, un praf de sare si piper, si se pun cu lingura. cand ciorba e aproape gata, se adauga rosiile taiate marunt, patrunjelul si telina. Dupa gustul fiecaruia se serveste cu smantana sau ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare