Ciorba de perisoare cu afumatura

de Rocsi in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 8829 vizualizari

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

13.06.2012, 11:22

delicioasa ciorbita

diaconta 1

13.06.2012, 11:36

Buna ciorbita
Rocsi,nu ierbe orezul prea mult daca-l pui deja fiert?
eu calesc ceapa cu carnita,condimentez,pun orezul nefiert,un ou ,fac perisoarele si le pun sa fiarba in oala in care am fiert zarzavatul.

gaby_duceag 1

13.06.2012, 11:44

eu o fac taman invers
pun apa rece, perisoarele, las un clocot, iau spuma, pun legmele, nu toate odata ca nu poti compara timpul de fierbere al morcovului cu al ardeiului, orezul, las 30 min (aprox),dreg ..vad io cu ce..si gata
io nu pot intelege cum la voi legumele tre' sa fiarba mai mult decat carnea
m-am dus )))

MotanLaOale 1

13.06.2012, 11:53

Angelina_Elena 1

13.06.2012, 12:05

foarte,foarte buna!

_Alina_ 1

13.06.2012, 12:30

tare buna ciorbita ta!

diaconta 1

13.06.2012, 12:30

Gaby,io ziceam de ciorba de perisoare,ca altfel daca pun ceva carnita,mai intai o fierb pe ea si apoi pun legumele in ordinea in care trebuie.
la perisoare,nu fac asa pentru ca se fac prastie pana fierbe zarzavatul.
M-am dusssssss si io

Rocsi 1

13.06.2012, 12:46

Dia nu e prea mult sau cel putin asa cred eu.Oricum orezul in perisoare nu prea mai se umfla.Eu asa am invatat sa fac.o fi rau, bine ,nu stiu ce sa iti zic.

Rocsi 1

13.06.2012, 12:48

Gaby la ciorba in care folosesc bucati de carne mai intai fierb binisor carnea.La asta de perisoare intai fierb putin legumele, apoi pun perisoarele.fiecare cu obiceiul sau si cum a invatat sa prepare.

diaconta 1

13.06.2012, 13:41

E ok Rocsi daca-ti place asa.Intrebam pentru ca n-am incercat asa

cocolina 1

13.06.2012, 13:49

interesanta ciorba cu costita si fidea

Lau 1

13.06.2012, 13:52

place

T I M E A 1

13.06.2012, 14:00

Mitinita 1

13.06.2012, 14:31

buna

mihaelar63 1

13.06.2012, 14:42

Gustoasa

Bucataras Medi 1

13.06.2012, 18:09

una din ciorbele mele preferate.

madi_marin 1

13.06.2012, 18:23

combinatia asta n-am incercat-o, dar cum imi plac si perisoarele si afumatura....e clar ca as manca o portie chiar acum...

MonaMimi 1

13.06.2012, 18:35

Rocsi 1

13.06.2012, 19:47

Dia eu asa am fost invatata sa o prepar, dar nu contesc ca e foarte buna si altfel
-Multumesc dragele mele pentru toate aprecierile!

RuxyRux 1

13.06.2012, 19:51

Cred ca e grozava Rocs...stiu ca tu faci mancarica delicioasa...doar esti o fata delicioasa si frumoasa...te pup cu mult drag

Rocsi 1

13.06.2012, 20:03

Multumesc draga mea Ruxy.Tu mereu ma supraapreciezi...

RuxyRux 1

13.06.2012, 20:21

Rocs...crezi ca mama isi supraapreciaza puiul cand spune ca e cel mai minunat? Imi esti draga tare

mirela0911 1

13.06.2012, 20:35

Ooo, buna ciorbica!

Rocsi 1

13.06.2012, 21:42

Multumesc din tot sufletul Ruxy.
-Multumesc Mirela

iry-gabriela 1

13.06.2012, 22:05

ce imi place,cred ca ii da un gust ff bun afumatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare