Ciorba de perisoare cu bors si leustean

de Valclaudia in Ciorbe, 8 Mai 2015 | 1723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1 cescuta de orez
  • cca 3l apa rece
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/4 lingurita mix din boabe de piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1/4 l bors din comert
  • 2 foi de dafin
  • leustean proaspat tocat dupa gust
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu bors si leustean:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa o punem la calit in 2-3 linguri de ulei.


Adaugam 1 morcov + 1 pastarnac trecute pe razatoarea fina.


Lasam la calit 2-3 minute, apoi adaugam telina si celalalt morcov taiate bucatele.


Adaugam in oala apa rece, mixul din boabe de piper, foile de dafin, pasta de tomate si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit cca 20 minute.


Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu oul, cimbrul si orezul.


Adaugam sare si piper dupa gust, apoi formam cu mana perisoarele dupa marimea dorita si le adaugam in ciorba.


Acoperim oala si lasam sa fiarba pana se ridica perisoarele la suprafata.


Turnam borsul, lasam sa mai fiarba cca 5 minute, adaugam leustean verde proaspat tocat si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu bors si leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

09.05.2015, 09:05

Buna ciorbica!

Cris2711 1

09.05.2015, 18:59

Rocsi 1

09.05.2015, 21:22

Cat de bun este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de cega si caras