Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Azi am gatit acasa la Timisoara.Pozele sunt cam intunecate, fiindca bucataria este mai in umbra si desi am facut cu blitzul sunt cam intunecate fapt pentru carei-mi cer scuze,dar ciorba va asigur ca a iesit super buna.Am mai scris 2 retete de ciorba de fasole dar fiecare este personalizata in felul ei ..
De cu seara am pus fasolea la inmuiat iar dimineata am pus -o la fiert intr-o oala de 4 l.
Am lasat sa clocoteasca 10 min,apoi am schimbat apa de 2 ori. Apoi am reinoit apa am adaugat ceapa tocata, foaia de dafin si am lasat sa fiarba .
Pe la jumatea timpului de fierbere am adaugat zarzavatul tocat in prealabil si am lasat sa fiarba in continuare.
Intre timp am pus intr-o craticioara apa la fiert apoi am oparit rosiile, le-am lasat sa se raceasca, le-am decojit apoi le-am tocat marunt si le-am adaugat la ciorba .
Cind fasolea este suficient de moale punem intr-o tigaie uleiul apoi tocam marunt usturoiul lasam un minut la prajit apoi adaugam faina.
Cind s-a rumenit putin adaugam boiaua, apoi cu un polonic luam zeama din oala si mestecam repede si continuu sa nu faca cocoloase, apoi compozitia o turnam in oala mai lasam 10 min sa fiarba.
Potrivim de sare si piper, adaugam si otetul apoi asezonam cu marar verde.
Ciorbita este gata, taman buna pentru a fi servita.
Pofta Buna !
1
Se serveste cu un ardei iute linga
2
se poate servi si cu un castravete murat sau altfel de muraturi ..
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult