Ciorba cu perisoare de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Ian 2013 | 3296 vizualizari

 

am vazut reteta la mihaelar63 http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-cu-perisoare-de-curcan-26948.html,a iesit o ciorbita extraordinara:D

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei rosu
  • telina
  • pastarnac
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de tarhon in otet
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • vegeta,piper,leustean
  • Pentru perisoare:
  • carne de curcan tocata
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de lapte
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de curcan:

Legumele: morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras, pastarnacul se dau pe razatoarea mare. In oala de ciorba se pun la calit in ulei de masline. Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Separat se amesteca carnea de curcan cu oul, sare, piper, ceapa tocata marunt. Se adauga laptele, pesmetul si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca foarte bine si se formeaza bilute. Cand ciorba incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele.


Cand e aproape gata ciorba, se pune intr-un castron smantana amestecata cu vegeta si borsul magic, se subtiaza cu putina apa, dupa care se adauga cate un polonic de ciorba amestecand continuu. Se toarna compozitia in ciorba, impreuna cu tarhonul si se mai lasa 10 minute la foc mic. Se serveste cu patrunjel proaspat si leustean uscat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:04

Micutza Luana 1

18.03.2013, 22:03

super bunaa sa mai faci ,da sa ma chemi si pe mine

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:03

))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu afumatura