Ciorba de perisoare cu conopida

de nico_nico in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 3695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare,
  • 2 morcovi,
  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 2 pumni mici de orez,
  • 3 linguri de ulei,
  • bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat,
  • putina sare sau delikat,
  • frunze de patrunjel si marar verde(optional)
  • Perisoare:
  • 200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita),
  • 3 linguri gris,
  • 2 galbenusuri.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu conopida:

Intr-o oala de 5 litri se calesti ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.


Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert.Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute.Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile(patrunjel si marar verde).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

03.11.2010, 15:59

bune de tot ,hihihi eu a facut cu taitei,dar vreau o portie si de la tine5f

lacrimioara 1

03.11.2010, 16:53

buna rau

mihaelar63 1

08.12.2016, 12:24

Am sa incerc si eu perisoarele cu gris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde