Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 17 Aug 2014 | 3975 vizualizari

 

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2 -3 linguri bulion
  • condimente: vegeta,leustean uscat,piper alb si bors maggic
  • ulei de masline

Pentru perisoare:

  • 1 lingura de orez
  • 1 tavita amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume:

Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.


Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit.


Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza bilute si se adauga in oala.


Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.


Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.


Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba,punem si bulionul impreuna cu condimentele,dupa gust.


Sfecla rosie se taie cuburi(eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit,daca aveti proaspata o puneti mai la inceput ca sa fiarba.


Cand este gata punem patrunjel proaspat

 

TIPS-URI

1

 se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Luckycake 1

18.08.2014, 12:43

delicioasa !

Bya Ralu 1

18.08.2014, 21:19

multumesc

babi5 1

16.12.2014, 07:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare