Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)

de nadina73 in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 7526 vizualizari

 

Este dupa reteta lui Madi-marin ,vezi reteta postata aici http://bucataras.ro/retete/3435/ciorba-de-perisoare-cu-taitei-de-casa.html cu putine modificari,grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc tocata (mai slaba am pus eu)
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 4 linguri de orez
  • 1 cartof mare
  • sare
  • piper
  • zeama de varza (moare)1,5 litri
  • patrunjel verde (marar cine are si vrea)
  • 1 mana taitei de casa (vezi reteta  postata)
  • 3 linguri de ulei masline
  • 2 oua
  • 1 cub vegeta naturala (reteta sylvia)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi):

Se curata ,morcovul,patrunjelul si telina.Se toaca marunt sau se razuie,dupa care se calesc 3 minute in ulei.


Se pune apa ,sare si cubul de vegeta naturala (by sylvia), se lasa sa fiarba ,iar intre timp se pregetesc perisoarele.


Carnea de porc tocata se amesteca cu putina sare,piper ,ouale si orezul,se framanta bine, dupa care se formeaza perisoare (eu le fac mici,cat de mici posibil). Se pun in oala peste zarzavaturi si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand zarzavaturile si carnea sant aproape fierte se pune un cartof mare curatat si taiat cubulete. Se pun si taiteii si se lasa sa mai fiarba putin dupa care se pune moarea (zeama de varza,vezi reteta varza murata)are o culoare superba si un gust..........super bun. Se mai dau 2-3 clocote, se pune patrunjel verde sau marar si se stinge focul.


Se serveste simpla sau cu smantana si bineneteles cu ardei piscos (cui ii place,mie sincer nu,dar bebe papa la greu ardei piscos)


ps:Multumesc Madi_marin ,a fost grozav de buna cu siguranta am sa mai repet reteta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

nadina73 1

04.11.2010, 18:17

cum sa nu ionelapofteste iubita

nadina73 1

04.11.2010, 18:18

ela deci tine cont e ciorba nu supasi vrei sa inteleg nu?

Rahela Velicu 1

02.08.2016, 11:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci a la grec