Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de MOKUSKA in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 1114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina radacina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de bulion
  • pasta de ardei ( am folosit amestec de gogosari si capia facut de mine)
  • 1 legatura de leustean
  • 3 cani mari zeama de varza ( in functie de cat de sarata e zeama de varza se completeaza cu apa)
  • ulei pentru calit

Perisoare:

  • 350 g carne tocata amestec vita,porc
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • leustean tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se curata morcovul, pastarnacul, telina si se da prin razatoare, se toaca ceapa marunt. Se calesc in putin ulei cu putina apa, se toarna putina apa peste si se lasa la fiert, dupa 15 minute se adauga zeama de varza, bulionul si pasta de ardei. Lasam la fiert sub capac.


Pana fierb legumele pregatim perisoarele: spalam orezul, amestecam cu carnea tocata, 1 ou intreg, leustean tocat ( se mixeaza foarte bine!). Dupa ce am terminat de pregatit perisoarele le punem la fiert, (este suficient sa fiarba legumele pana cand terminam de pregatit perisoarele).


Perisoarele fierb in maximum 15 minute. Inainte sa luam ciorba de pe foc adaugam leustean tocat, lasam sa dea in clocot si lasam sub capac inca 10 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Atentie la zeama de varza, daca este foarte sarata adaugati mai multa apa la zarzavat

2

Sare nu folosesc

3

Se poate servi si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lia_ 1

20.02.2014, 10:18

cea mai buna asa o fac si eu, musai cu zeama de varza

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

ce buna trebie sa fie

diaconta 1

26.02.2014, 18:46

Foarte bune perisoarele cu zeama de varza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare- reteta video