Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de MOKUSKA in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina radacina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de bulion
  • pasta de ardei ( am folosit amestec de gogosari si capia facut de mine)
  • 1 legatura de leustean
  • 3 cani mari zeama de varza ( in functie de cat de sarata e zeama de varza se completeaza cu apa)
  • ulei pentru calit

Perisoare:

  • 350 g carne tocata amestec vita,porc
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • leustean tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se curata morcovul, pastarnacul, telina si se da prin razatoare, se toaca ceapa marunt. Se calesc in putin ulei cu putina apa, se toarna putina apa peste si se lasa la fiert, dupa 15 minute se adauga zeama de varza, bulionul si pasta de ardei. Lasam la fiert sub capac.

Pana fierb legumele pregatim perisoarele: spalam orezul, amestecam cu carnea tocata, 1 ou intreg, leustean tocat ( se mixeaza foarte bine!). Dupa ce am terminat de pregatit perisoarele le punem la fiert, (este suficient sa fiarba legumele pana cand terminam de pregatit perisoarele).

Perisoarele fierb in maximum 15 minute. Inainte sa luam ciorba de pe foc adaugam leustean tocat, lasam sa dea in clocot si lasam sub capac inca 10 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la zeama de varza, daca este foarte sarata adaugati mai multa apa la zarzavat

2

Sare nu folosesc

3

Se poate servi si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lia_ 1

20.02.2014, 10:18

cea mai buna asa o fac si eu, musai cu zeama de varza

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

ce buna trebie sa fie

diaconta 1

26.02.2014, 18:46

Foarte bune perisoarele cu zeama de varza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare