Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de MOKUSKA in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 2073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina radacina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de bulion
  • pasta de ardei ( am folosit amestec de gogosari si capia facut de mine)
  • 1 legatura de leustean
  • 3 cani mari zeama de varza ( in functie de cat de sarata e zeama de varza se completeaza cu apa)
  • ulei pentru calit

Perisoare:

  • 350 g carne tocata amestec vita,porc
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • leustean tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se curata morcovul, pastarnacul, telina si se da prin razatoare, se toaca ceapa marunt. Se calesc in putin ulei cu putina apa, se toarna putina apa peste si se lasa la fiert, dupa 15 minute se adauga zeama de varza, bulionul si pasta de ardei. Lasam la fiert sub capac.


Pana fierb legumele pregatim perisoarele: spalam orezul, amestecam cu carnea tocata, 1 ou intreg, leustean tocat ( se mixeaza foarte bine!). Dupa ce am terminat de pregatit perisoarele le punem la fiert, (este suficient sa fiarba legumele pana cand terminam de pregatit perisoarele).


Perisoarele fierb in maximum 15 minute. Inainte sa luam ciorba de pe foc adaugam leustean tocat, lasam sa dea in clocot si lasam sub capac inca 10 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Atentie la zeama de varza, daca este foarte sarata adaugati mai multa apa la zarzavat

2

Sare nu folosesc

3

Se poate servi si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lia_ 1

20.02.2014, 10:18

cea mai buna asa o fac si eu, musai cu zeama de varza

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

ce buna trebie sa fie

diaconta 1

26.02.2014, 18:46

Foarte bune perisoarele cu zeama de varza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana