Ciorba de perisoare din piept de pui

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Mar 2017 | 666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 1/4 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura rubarba deshidratata
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • cca 4 l apa plata
  • Perisoare:
  • 500 gr piept de pui
  • 2 oua de casa
  • 1 ceapa tocata
  • 75 gr.orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa se toaca marunt si se pune in oala impreuna cu uleiul, la sotat 2-3 minute.


Adaugam morcovii rasi, pastarnacul ras, ardeiul taiat bucatele si telina taiata cubulete.


Punem foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, adaugam apa plata si rubarba deshidratata.


Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit, 10 minute.


Intre timp, trecem pieptul de pui prin masina de tocat carne.


Adaugam ouale, ceapa tocata fin, orezul, omogenizam amestecul impreuna cu condimentele, dupa gustul propriu.


Formam perisoarele cu mana umezita bine in apa, le adaugam cu grija in oala de pe foc.


Lasam sa fiarba pana se ridica perisoarele la suprafata (cca. 15 minute le-am fiert eu).


Adaugam pasta de rosii, presaram verdeata tocata (telina, patrunjel) si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

30.03.2017, 10:19

ce ciorbica buna!

Panacris 1

30.03.2017, 20:46

Gherca Daniela 1

31.03.2017, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu "lascute"