Ciorba de perisoare din piept de pui

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Mar 2017 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 1/4 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura rubarba deshidratata
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • cca 4 l apa plata
  • Perisoare:
  • 500 gr piept de pui
  • 2 oua de casa
  • 1 ceapa tocata
  • 75 gr.orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa se toaca marunt si se pune in oala impreuna cu uleiul, la sotat 2-3 minute.


Adaugam morcovii rasi, pastarnacul ras, ardeiul taiat bucatele si telina taiata cubulete.


Punem foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, adaugam apa plata si rubarba deshidratata.


Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit, 10 minute.


Intre timp, trecem pieptul de pui prin masina de tocat carne.


Adaugam ouale, ceapa tocata fin, orezul, omogenizam amestecul impreuna cu condimentele, dupa gustul propriu.


Formam perisoarele cu mana umezita bine in apa, le adaugam cu grija in oala de pe foc.


Lasam sa fiarba pana se ridica perisoarele la suprafata (cca. 15 minute le-am fiert eu).


Adaugam pasta de rosii, presaram verdeata tocata (telina, patrunjel) si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

30.03.2017, 10:19

ce ciorbica buna!

Panacris 1

30.03.2017, 20:46

Gherca Daniela 1

31.03.2017, 17:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste