Ciorba de perisoare la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancare copii, 19 Mai 2014 | 3679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare :
  • 1/2 ceapa tocata
  • 250 gr carne tocata de pui
  • 2 cartofi
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • Pentru Ciorba:
  • 2 litri de apa
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 morcov
  • 300 ml bors
  • zaravat
  • sare si piper pentru asezonare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la Multicooker:

La ciorba  am pus apa, legumele si am setat modul STEW (pentru 60  mniute ).Dupa 30 minute am pus perisoarele si orezul ,dupa alte 10 minute  cartofii, alte 10 minute borsul si zarzavatul, alte 5 minute leusteanul.

Dupa 60 minute aparatul a terminat de facut ciorba.

TIPS-URI

1

Selectati 60 de minute pentru ca legumele sa se fiarba, nu 45 cum este scris in reteta din cartea pe care o primiti cu aparatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou posat