Ciorba de peste

de Bucataras Monica in Ciorbe, 22 Aug 2015 | 3296 vizualizari

 

Prima mea ciorbita de peste

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei gras (rosu+verde)
  • 10 bucati peste
  • 3-4 rosii
  • 1 pastrarnac
  • 1 patunjel
  • 1 telina
  • o legatura leustean
  • 1 pahar orez
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.

Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.

Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita poate fi servita! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta, falsa