Ciorba de pește

de Gicuta69 in Ciorbe, 18 Ian 2016 | 1718 vizualizari

 

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cozi si capete de pește (am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde(am avut congelat)
  • telina(am avut congelata)
  • o cescuta rosii pentru ciorba(preparate in casa)
  • 1 l bors (preparat in casa)
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • leustean si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pește:

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.Cand incep sa se inmoaie turnam cca1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare.Adaugam rosiile pentru ciorba. Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Peștele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pește" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

18.01.2016, 13:15

miki_a 1

21.01.2016, 00:51

Buna si rapida!

dumitrunicusor 1

13.02.2016, 13:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Borsul pescarului