Ciorba de porc a la grec

de Alexandra Burz in Ciorbe, 10 Aug 2013 | 4022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne porc
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi
  • 100 gr orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare piper
  • tarhon in otet
  • 2 l apa
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Legumele se curata, se spala bine si se taie fiecare corespunzator.

Carnea se spala bine si se taie cubulete.

Legumele se pun la calit in putin ulei.

Cand ceapa capata o culoare cristalina se adauga si carnea la calit pentru 10 minute.

Se adauga apa, sarea, piperul dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 30-35 minute.

Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii si orezul.

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15 minute.

Cand toate sunt fierte se ia de pe foc, iar separat intr-un bol se amesteca smantana cu oul si tarhonul dupa preferinta.

Se adauga in ciorba amestecand continuu.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

este delicioasa servita cu ardei iute in otet

2

pentru cine mananca mai acru se mai poate adauga otet dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din sira de porc