Ciorba de porc cu bors

de AndrutzaP in Ciorbe, 13 Apr 2016 | 2371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 l bors
  • paste cu ou pentru ciorba(eu am folosit patratele)
  • suc de rosii
  • 2 legaturi leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu bors:

Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert.


Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate cubulete si lasati sa fiarba incontinuare.


Cand s-au fiert atat legumele cat si carnea, puneti sucul de rosii si pastele. Mai lasati sa fiarba cateva minute.


Bors puneti in functie de cat de acra vreti sa fie. Sare puneti abia dupa ce potriviti de bors, deoarece si el are sare.


Dupa ce v-ati asigurat ca este suficient de acra si sarata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu sunteti adeptii spalatului carnii in prealabil, spumati bine ciorba la inceput.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.04.2016, 18:03

O ciorbica buna!

reisnaor_2006 1

13.04.2016, 19:49

Camelya 1

14.04.2016, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare