Ciorba de porc cu cartofi noi

de alilianaa in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 2406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc taiata cubulete
  • un morcov
  • o legatura ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • un ardei capia rosu
  • o jumatate de ardei gras
  • sare, piper dupa gust
  • un ou
  • 300 g zarzavaturi pentru ciorbe
  • 6 linguri de otet balsamic
  • o legatura de leustean verde
  • 30 ml ulei
  • 6 cartofi noi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu cartofi noi:

Legumele au fost curatate, spalate si tocate. Carnea a fost spalata. 

Se pune uleiul la incins in oala de ciorba. Cand incepe sa se infierbante uleiul adaugam ceapa alba, morcovul, ardeiul. Se lasa 3-5 minute la sotat. Se pune sare si piper. Se pune carnea si ceapa  verde. Se lasa la calit pana isi schimba culoarea carnea devine albicioasa-rumenie. Peste acestea se pun cartofii. Se amesteca bine toate ingredientele in oala. Se adauga apa si se lasa la fiert. 

Dupa ce toate au fiert ( se mai completeaza cu apa, dupa caz), se pun rosiile. Se lasa sa fiarba inca 10 minute. 

La final se bate un ou cu 6 linguri de otet balsamic si se adauga in ciorba. 

Se toaca leustean verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

carnea nu se va lipi pentru ca legumele isi vor lasa suc si se vor inabusi foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

alilianaa 1

26.05.2013, 13:22

Multumesc..

mirela0911 1

26.05.2013, 13:39

tare buna ciorba!

alilianaa 1

26.05.2013, 18:15

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc