Bors de peste

de ionela2682 in Ciorbe, 22 Apr 2010 | 5141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ardei
  • ceapa
  • sare piper
  • 1 cana bors de putina
  • patrunjel si leustean
  • sare si piper
  •  peste ( sau doar capul si coada) crap
  • orez
  • 3-4 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

am pus la fiert o ceapa ,morcovul,pastarnacul, ardei rosu proaspat si galben de la borcan (ASA AM AVUT EU)cand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarbacand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarba


Usor nu? pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ionela2682 1

22.04.2010, 18:42

multumesc!

anarotaru 1

09.07.2011, 09:50

bun bun dar pestele cand il adaug la fiert?

DIANA B 1

22.07.2011, 15:51

maine fac ... de somon , cred ca-i cea mai delicata ciorba , daca nu esti maiastru , nik nu iese
PS , Da' de ce ne zici de cate doua ori de orez si de bors si de peste nik , nik , sau poate crezi ca citim , dar gandurile-s pe dealuri ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura