Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Mai 2016 | 3977 vizualizari

COMENTARII (26)

Adele 1

23.05.2016, 20:33

Vin si eu la o portie de ciorba

Bya Ralu 1

23.05.2016, 20:34

vino adele ,te astept

Rahela Velicu 1

23.05.2016, 20:37

gustoasa tare!

Constelatialeu 1

23.05.2016, 20:40

Ai stricat porcu cu dovleceii si ciumpercile...

Bya Ralu 1

23.05.2016, 20:44

noiinbucatarie

Bya Ralu 1

23.05.2016, 20:44

da cleme,am stricat porcu sa imi fie rusine

Rocsi 1

23.05.2016, 21:16

Cat de consistenta este!

MotanLaOale 1

23.05.2016, 21:48

Bya Ralu 1

23.05.2016, 22:14

rocsi

Bya Ralu 1

23.05.2016, 22:15

motan

AndrutzaP 1

24.05.2016, 07:00

Ksenya 1

24.05.2016, 07:55

imi place!

dantes 1

24.05.2016, 09:11

Buna!

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 10:18

Buna!

Bya Ralu 1

24.05.2016, 10:20

andrutza

Bya Ralu 1

24.05.2016, 10:20

ksenya ma bucur

Bya Ralu 1

24.05.2016, 10:20

dantes

Bya Ralu 1

24.05.2016, 10:20

andra

CameliaR 1

24.05.2016, 11:09

Delicioasa!

Bya Ralu 1

25.05.2016, 10:50

multumesc

sebirizescu 1

25.05.2016, 21:24

buna

Bya Ralu 1

26.05.2016, 10:56

Rahela Velicu 1

30.05.2016, 11:09

Panacris 1

10.07.2016, 17:57

SebastianBodor 1

28.02.2017, 14:07

În 😂😂😂😘

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara de vara, din legume