Ciorba de porc cu fasole alba si spanac

de katty in Ciorbe, 24 Noi 2017 | 1309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr oase de porc
  • 1 conserva fasole alba
  • 200 gr spanac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 conserva rosii
  • paprika iute si afumata
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu fasole alba si spanac:

Punem oasele spalate intr-o oala cu apa, la foc. Spumam de cate ori este nevoie.


Fierbem aproximativ 15 minute, apoi adaugam ceapa tocata fin, morcovul taiat cubulete.


Fierbem 10 minute, adaugam rosiile mixate, pasta de gogosari, sare, piper, paprika si boabele scurse din conserva.


Fierbem 10 minute si adaugam spanacul si mararul.


Dam 2-3 clocote si oprim focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu fasole alba si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

24.11.2017, 22:02

oanapl 1

24.11.2017, 23:21

Yami!

mihaelar63 1

27.11.2017, 02:14

Imi place combinatia aceasta Cand am frunze de spanac le pun in toate preparatele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taitei