Ciorba din oase de porc cu spanac

de cristinutanicolita in Ciorbe, 16 Feb 2016 | 1115 vizualizari

 

Se face rapid si este foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi mari
  • 1 buc telina
  • 500 g spanac congelat
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 lg orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc cu spanac:

Oasele de porc se spala si se pun la fiert. Se indeparteaza spuma formata si se lasa sa fiarba la foc mic.


Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie,morcovul se da pe razatoare (sau se taie cubulete ) ,telina se taie cubulete.


Cand a fiert carnea se adauga legumele,spanacul si orezul. Dupa cca 20 min se adauga rosiile si sare daca este nevoie. Se mai lasa sa fiarba cca 10 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Camelya 1

16.02.2016, 21:46

Ce ciorbita buna!

cristinutanicolita 1

17.02.2016, 06:59

Camelya, mă bucur ca iți place

Gherca Daniela 1

17.02.2016, 09:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou