Ciorba de porc cu legume

de mirela0911 in Ciorbe, 1 Ian 2011 | 5945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (eu am avut o lopatica de la porc)
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac 
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • mazare
  • varza alba
  • fasole verde
  • ardei rosu, ardei verde
  • cartofi
  • putin ulei
  • bulion
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Am pus la fiert lopatica. Cand a fost aproape gata, am luat carnea de pe ea, am taiat-o marunt si am lasat-o deoparte.


Am curatat si taiat cubulete morcovul, pastarnacul si telina. Ceapa am taiat-o marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am turnat peste apa in care a fiert carnea, am completat cu apa si am lasat sa fiarba sub capac.


Pe parcurs am adaugat varza (nu foarte multa ca sa nu-i dea gust de lucicos), mazarea, ardeii, fasolea verde, cartofii si carnea. Spre final se adauga bulionul si se mai lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt.


Legumele se adauga in ciorba in functie de starea in care se afla ele. De ex.: eu am avut mazare la congelator si am pus-o la fiert mai repede; fasolea de la borcan am adaugat-o odata cu cartofii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

tanyapatap 1

02.01.2011, 17:45

mamaieelena 1

03.01.2011, 10:10

buna buna

mirela0911 1

03.01.2011, 15:30

multumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra mexicana