Ciorba de porc cu legume

de LUK in Ciorbe, 1 Feb 2011 | 3417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500gr pulpa de porc
  • 200gr varza cruda
  • 300gr fasole verde fiarta
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  •  3 cartofi
  • o ceapa alba
  •  o jumatate de ardei galben
  • o lingura de bulion
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • sare,vegeta dupa gust
  • o lingura de ulei
  • 3-4l de apa
  • otet de pe tarhon dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Carnea se pune la fiert la foc mic, bucati intregi(eu am avut portionata pentru snitel). Dupa ce da cateva clocote va lasa spuma. Eu prefer sa o strecor. In zeama strecurata adaugam varza taiata mai mare. Lasam sa fiarba cu carnea la foc mic, adaugam si sare si vegeta.


Intre timp pregatim legumele. Ceapa o tocam marunt. Morcovii,telina si ardeiul le taiem cubulete mici. Intr-o craticioara punem uleiul si legumele de mai sus. Amestecam de cateva ori apoi adaugam boiaua. Mai amestecam putin si adaugam bulionul si un pahar(150ml)apa. Lasam sa fiarba sub capac 5-6min. Apoi le adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba 40-45min. Cartofii ii taiem cubulete mici ca la piure si ii adaugam in ciorba. Ii lasam sa fiarba 15-20min (testam cu furculita daca s-au fiert) si adaugam fasolea verde. Scoatem carna si o taiem bucatele(cubulete).Lasam 5 minute sa fiarba si adaugam otetul. Dupa ce a fiert si cu otetul 1-2min oprim focul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

02.02.2011, 14:50

Elena

Cris2711 1

02.02.2011, 21:35

LUK 1

02.02.2011, 23:06

Pofteste Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc