Ciorba de porc cu legume

de LUK in Ciorbe, 1 Feb 2011 | 3132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500gr pulpa de porc
  • 200gr varza cruda
  • 300gr fasole verde fiarta
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  •  3 cartofi
  • o ceapa alba
  •  o jumatate de ardei galben
  • o lingura de bulion
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • sare,vegeta dupa gust
  • o lingura de ulei
  • 3-4l de apa
  • otet de pe tarhon dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Carnea se pune la fiert la foc mic, bucati intregi(eu am avut portionata pentru snitel). Dupa ce da cateva clocote va lasa spuma. Eu prefer sa o strecor. In zeama strecurata adaugam varza taiata mai mare. Lasam sa fiarba cu carnea la foc mic, adaugam si sare si vegeta.


Intre timp pregatim legumele. Ceapa o tocam marunt. Morcovii,telina si ardeiul le taiem cubulete mici. Intr-o craticioara punem uleiul si legumele de mai sus. Amestecam de cateva ori apoi adaugam boiaua. Mai amestecam putin si adaugam bulionul si un pahar(150ml)apa. Lasam sa fiarba sub capac 5-6min. Apoi le adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba 40-45min. Cartofii ii taiem cubulete mici ca la piure si ii adaugam in ciorba. Ii lasam sa fiarba 15-20min (testam cu furculita daca s-au fiert) si adaugam fasolea verde. Scoatem carna si o taiem bucatele(cubulete).Lasam 5 minute sa fiarba si adaugam otetul. Dupa ce a fiert si cu otetul 1-2min oprim focul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

02.02.2011, 14:50

Elena

Cris2711 1

02.02.2011, 21:35

LUK 1

02.02.2011, 23:06

Pofteste Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde