Ciorba de porc cu legume

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Noi 2013 | 3218 vizualizari

 

O ciorbita foarte buna care se poate prepara cu carnea preferata .Se poate inlocui carnea de porc cu piept de pui , carne de vita . Si de ce nu chiar cu peste .

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne porc pulpa
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei Kapia
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina radacina
  • 1 cana mazare verde congelata
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta rosii
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 tulpini telina apio
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Legumele, se curata, spala si se taie cuburi .Ceapa trebuie tocata mai marunt.


Caliti radacinoasele ceapa , ardeiul in ulei 4-5 minute intr-o oala incapatoare.


Adugati carnea taiata cuburi potrivite ,marar tocat, 3-4 l apa si sare .


Am fiert in oala sub presiune 30 min din momentul in care a inceput sa fasaie.


Am pus apoi oala sub jet de apa rece


Am deschis supapa de siguranta cu grija si apoi am scos capacul .


Am pus rosia tocata , mazarea verde , telina apio si am mai dat un clocot.


La sfarsit am acrit cu pasta de rosiii diluata cu apa si pasta de ardei.


Serviti ciorba asezonata cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadea68 1

20.11.2013, 16:49

RuxyRux 1

27.11.2013, 16:14

Minunata! O, ce-as manca o ciorbita facuta de tine...stii ca-mi lipsesti?

Panacris 1

01.04.2014, 07:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou