Ciorba de porc cu zeama de varza

de MIMI in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2009 | 11984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 GR CARNE DE PORC
  • 2 CEPE
  • 1 MORCOV
  • 1 TELINA
  • 1 ALBITURA
  • 2 OUA 1 LEG.LEUSTEAN
  • SARE
  • BULION
  • PIPER
  • 2 CARTOFI
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Punem carnea la fiert si o spumuim bine,o mai lasam putin si schimbam apa.Dupa ce am schimbat apa punem sare si lasam sa fiarba bine.Cand aproape a fiert punem legumele date pe razatoare.Cand au fiert legumele punem cartofi,piperul si zeama de varza si iarasi lasam sa fiarba.Cand este aproape gata tocam leusteanul si punem bulionul.Dupa ce am oprit ciorba de pe foc lasa 15 minute si batem separat cele 2 oua si le punem peste ciorba.Eu le numesc zdrente de ou.Se serveste fierbinte cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

ce buna e

cocutza_iordan 1

31.01.2011, 23:23

cat de bine arata... vreau si eu o portie yam-yam

MIUTA 1

03.01.2012, 13:01

Ce tentant arata,imi place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rasol porc cu bors proaspat