Ciorba de porc cu zeama de varza

de MIMI in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2009 | 8293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 GR CARNE DE PORC
  • 2 CEPE
  • 1 MORCOV
  • 1 TELINA
  • 1 ALBITURA
  • 2 OUA 1 LEG.LEUSTEAN
  • SARE
  • BULION
  • PIPER
  • 2 CARTOFI
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Punem carnea la fiert si o spumuim bine,o mai lasam putin si schimbam apa.Dupa ce am schimbat apa punem sare si lasam sa fiarba bine.Cand aproape a fiert punem legumele date pe razatoare.Cand au fiert legumele punem cartofi,piperul si zeama de varza si iarasi lasam sa fiarba.Cand este aproape gata tocam leusteanul si punem bulionul.Dupa ce am oprit ciorba de pe foc lasa 15 minute si batem separat cele 2 oua si le punem peste ciorba.Eu le numesc zdrente de ou.Se serveste fierbinte cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

ce buna e

cocutza_iordan 1

31.01.2011, 23:23

cat de bine arata... vreau si eu o portie yam-yam

MIUTA 1

03.01.2012, 13:01

Ce tentant arata,imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca