Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mult imi plac mie verzisoarele acestea mici de Bruxelles. Imi plac chiar mai mult decat varza. Au un gust mai delicat si dau mancarii o nota aparte. Sa nu fie chiar singurele le-am insotit de sorici si de o ureche de porc. Ei, urechea nu era chiar intreaga, bineinteles lipsea putin din varf :D
Pofta buna !!!
1
Urechea de porc se spala si se curata bine . Razuiti urechea cu ajutorul unui cutitas zimtat .
2
Boiaua daca se prajeste devine amaruie . Amestecat cu uleiul incins si pus repede lichid da o culoare frumoasa supei .
3
Daca nu aveam rosia care trebuia consumata , dadeam aciditate supei cu putin suc de rosii .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult