Ciorba de porc cu zeama de varza

de dakris in Ciorbe, 16 Feb 2012 | 2177 vizualizari

 

Pentru ca mai am varza in butoi si deci si zeama de varza si avand in vedere ca alor mei le plac ciorbele acre m-am gandit sa profit de ocazie si sa inlocuiesc borsul cu zeama de varza...

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (12-14 cuburi)
  • 1 morcov
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi medii
  • suc de rosii/rosii in bulion
  • 1 ou
  • zeama de varza
  • ulei
  • sare (daca mai e necesar)
  • leustean
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Carnea spalata si taiata cuburi o introducem in oala cand apa incepe sa fiarba (astfel proteinele din carne raman la locul lor nu se risipesc in apa care se mai si evapora pe parcurs). In timp ce aceasta fierbe cu o spumiera indepartam spuma ce se formeaza. Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam radacinoasele si ceapa taiate dupa preferinta. Cand acestea se inmoaie un pic adaugam ardeiul si cartofii taiati cuburi. Dupa ce cartofii au fiert se adauga sucul de rosii ori rosiile in bulion (decojite si taiate cubulete). Dupa cateva minute adaugam zeama de varza incalzita (lasam ciorba sa dea in cateva clocote), batem un ou si il varsam in oala, turnam un pic de ulei si la final adaugam leuseteanul si mararul tocate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Sim0na 1

16.02.2012, 21:00

Foarte buna! Zeama aia de varza este nemaipomenita!

mirela0911 1

16.02.2012, 21:05

tare buna-i!

jolygina 1

19.02.2012, 10:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de afumătură cu zeamă de varză