Ciorba de porc cu zeama de varza

de dakris in Ciorbe, 16 Feb 2012 | 3070 vizualizari

 

Pentru ca mai am varza in butoi si deci si zeama de varza si avand in vedere ca alor mei le plac ciorbele acre m-am gandit sa profit de ocazie si sa inlocuiesc borsul cu zeama de varza...

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (12-14 cuburi)
  • 1 morcov
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi medii
  • suc de rosii/rosii in bulion
  • 1 ou
  • zeama de varza
  • ulei
  • sare (daca mai e necesar)
  • leustean
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Carnea spalata si taiata cuburi o introducem in oala cand apa incepe sa fiarba (astfel proteinele din carne raman la locul lor nu se risipesc in apa care se mai si evapora pe parcurs). In timp ce aceasta fierbe cu o spumiera indepartam spuma ce se formeaza. Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam radacinoasele si ceapa taiate dupa preferinta. Cand acestea se inmoaie un pic adaugam ardeiul si cartofii taiati cuburi. Dupa ce cartofii au fiert se adauga sucul de rosii ori rosiile in bulion (decojite si taiate cubulete). Dupa cateva minute adaugam zeama de varza incalzita (lasam ciorba sa dea in cateva clocote), batem un ou si il varsam in oala, turnam un pic de ulei si la final adaugam leuseteanul si mararul tocate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Sim0na 1

16.02.2012, 21:00

Foarte buna! Zeama aia de varza este nemaipomenita!

mirela0911 1

16.02.2012, 21:05

tare buna-i!

jolygina 1

19.02.2012, 10:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de naut
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu carne de porc