Ciorba de porc cu zeama de varza

de vishinelu in Ciorbe, 6 Mar 2013 | 1297 vizualizari

 

Ca romanul e mare amator de ciorbe asta o stie toata lumea. Ca e mare amator de carne de porc, nici asta nu e un secret. De aceea va propun aceasta ciorba de porc acrita cu zeama de varza.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne de porc
  •  2 cepe
  •  2 morcovi
  •  2 radacini de patrunjel
  •  1 telina medie
  •  5 cartofi
  •  2 linguri bulion
  •  1 litru zeama de varza
  •  leustean
  •  piper
  •  ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Este la alegerea voastra ce fel de carne folositi. Eu am optat pentru ceva cu mai putina grasime.Punem carnea taiata cubulete la fiert in 4 litri de apa si o fierbem cam 30-40 de minute (pana cand se limpezeste apa) luand spuma care se formeaza.


Adaugam legumele si ceapa taiate dupa bunul plac (rondele, bastonase, date prin razatoare) si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute. Eu am pus si un strop de ulei, carnea neavand asa de multa grasime. Puteti verifica din cand in cand daca s-au fiert legumele si carnea.


Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam bulionul si mai dam un clocot, dupa care punem si zeama de varza. Aici puteti pune in functie de cum va place. Eu am folosit cam 1 litru, dar puteti pune mai mult daca o vreti mai acra, sau mai putin daca nu va place asa de acra.


Lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul, punem leusteanul si acoperim cu un capac lasand-o 10-15 minute sa se aseze toate aromele.


Merge de minune cu ardei iute murat sau ne-murat :)


Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

diaconta 1

06.03.2013, 23:42

Da,imi plac si mie ciorbele cu zeama de varza,mai ales ca aveam o zeama de varza delicioasa anul asta

MotanLaOale 1

07.03.2013, 08:59

Rocsi 1

08.03.2013, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu mazare , galuste si smantana