Ciorba de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 1114 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 gr boabe albe de fasole prefiarta (congelata am avut eu)
  • 1 conserva de fasole rosie scursa si clatita sub jet de apa rece
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 praz mic tocat
  • 1 ardei kapia
  • 450gr. legume pentru ciorba congelate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cca 3 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post:

Fasolea alba prefiarta si congelata am asezat-o in oala, am adaugat prazul tocat, ardeiul taiat bucatele si uleiul, apoi apa plata, pasta de ardei, am lasat la foc mic, pana s-au dezghetat boabele de fasole.


Am adaugat bobitele de mustar, foile de dafin, legumele pentru ciorba si am lasat oala la fiert, cca. 15 minute.


Am adaugat fasolea rosie din conserva scursa si clatita, pasta de tomate, am mai fiert ciorba alte 10 minute.


Am potrivit la gust cu sare si piper, am presarat verdeata proaspata si am servit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

loredanaaa 1

19.03.2017, 21:00

Rahela Velicu 1

20.03.2017, 09:47

mihaelar63 1

21.03.2017, 02:14

De la tine am invatat sa pun seminte de mustar in ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Mancare rapida de post cu muguri de fasole, ardei si tofu