Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 1474 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 kg varzute de Bruxelles
  • cca 15 cm praz
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 borcan radacinoase pentru ciorba (morcov, telina, pastarnac,patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • marar, cimbru, patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu varzute de Bruxelles:

Ceapa si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele.


Se pun la sotat in ulei la foc mic.


Adaugam prazul taiat rondele, apoi legumele pentru ciorba din borcan.


Punem apa in oala peste legume, adaugam foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam oala acoperita pana atinge punctul de pierbere.


Adaugam varzutele de Bruxelles curatate su spalate in apa rece, acoperin din nou oala si lasam sa fiarba la foc mic cca 15-20 min.


Adaugam rosiile pasate,lasam ciorba pana atinge iar punctul de fierbere,oprim focul, presaram cimbru, marar si patrunjel dupa gust apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu varzute de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

12.03.2016, 12:32

Constelatialeu 1

12.03.2016, 15:47

Nu tiu cum e bruxeleasca asta ca n-am ajuns la Bruxele....

Gherca Daniela 1

13.03.2016, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci aromate