Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Iun 2016 | 2623 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe verzi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 gr. cubulete de morcov congelat
  • 250 gr. ciuperci de roua congelate
  • cca 1l apa plata
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspata (marar,patrunjel)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume:

Cepele verzi si ardeiul se curata, se spala si se taie bucatele.


Se pun la sotat intr-o oala in ulei alaturi de cubuletele de morcov congelat, cca 5 minute.


Adaugam apoi ciupercile de roua congelate, punem apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit 30 minute.


Incercam morcovii, daca sunt fierti adaugam in coirba 2 linguri de bulion si verdeata proaspat tocata.


Oprim focul,acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si dupa 5-10 minute portionam si servim.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

13.06.2016, 08:41

Ce buna trebuie să fie!

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:41

mmm tare buna!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti- de post