Ciorba de potroace (curcan)

de MOKUSKA in Curcan, 30 Mai 2014 | 1954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacam de curcan (am folosit spate)
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 ardei galben si rosu
  • zeama de varza
  • 1 ou
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace (curcan):

Spalam carnea de curcan si punem la fiert intr-o oala mai mare, cca 1 h 30 min. (despumam cand este nevoie)


Pana cand fierbe carnea pregatim zarzavatul si putin leustean, tocam foarte marunt, le lasam intr-o oala in care vom fierbe mai departe cu carnea.


Dupa ce carnea a fiert aproape de tot (dar nu cade de pe os), scoatem bucatile si le punem peste zarzavatul crud tocat, peste turnam zeama in care a fiert carnea (strecurand printr-o sita) si zeama de varza dupa gust. Lasam sa fiarba inca cca 30 minute. Inainte sa inchidem focul batem un ou cu putina zeama din ciorba si il turnam in ciorba clocotita, amestecand in continuu (sa se faca zdrente). La final adaugam leustean tocat, dupa gust, si stingem focul. Lasam sub capac inca 10-15 minute.


Se serveste cu smantana.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace (curcan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

30.05.2014, 20:46

MOKUSKA 1

30.05.2014, 21:18

mamaieelena 1

31.05.2014, 06:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si cartofi