Ciorba de perisoare din carne de curcan

de katty in Curcan, 1 Mai 2016 | 1401 vizualizari

 

Retete de Pasti
 O ciorbita delicioasa pentru masa de Paste, daca nu va place mielul.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de curcan tocata
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mare
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3 galbenusuri
  • 150 gr smantana+pentru servit
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de curcan:

Amestecam intr-un castron carnea tocata de curcan, orezul spalat si scurs, 2 albusuri, sare, piper negru macinat si patrunjel tocat fin.Omogenizam bine si formam cu mainile umede perisoare aproximativ egale pe care le punem pe un tocator. Curatam ceapa, morcovul si telina si le spalam bine. Tocam ceapa fin, iar morcovul si telina cubulete. Incintam uleiul intr-o oala si punem morcovul si telina. Le calim 2-3 minute, apoi le stingem cu 1 litru de apa. Adaugam ceapa tocata fin. Lasam legumele sa fiarba 5 minute, apoi punem perisoarele si cartoful curatat, spalat si taiat cubulete . Fierbem ciorba 20-25 minute. Daca este nevoie completam cu apa calda.Potrivim ciorba de sare si piper. Intrun castron batem smantana si galbenusurile. Adaugam cate putina ciorba fierbinte, batand energic cu o furculita. Stingem focul si turnam amestecul in ciorba. Servim ciorba fierbinte cu patrunjel verde deasupra, cu smantana si zeama de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

simona72 1

02.05.2016, 10:47

Foarte buna!

marcela1979 1

02.05.2016, 11:35

delicioasa

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de curcan cu ciuperci