Ciorba de pui

de Alexandra Elena in Ciorbe, 25 Noi 2012 | 3437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardel rosu
  • o mana de mazare
  • 1 mana de fasole galbena
  • 3-4 cartofi
  • 2 liguri Bors Magic
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ~3 l apa
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

   Punem apa la fiert. Spalam carnea , eu aveam si cosul de la piept cu spatele si grasimea, le punem la fiert. Curatam legumele si le taiem cubulete mici, le punem la fiert impreuna cu, carnea.

   Spre sfarsitul prepararii adaugam 2-3 linguri de sos de rosii, 2 linguri, rase, de Bors Magic. La sfarsit adaugam frunze de patrunjel.

   Se poate servi cu smantana, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui