CIORBA DE PUI A LA GREC

de ela in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 5611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600gr piept de pui,
  • 150gr smantana,
  • 150ml lapte,
  • 2galbenusuri de ou,
  • 2morcovi mici,
  • 1cartof,
  • 4linguri orez,
  • 1radacina patrunjel,
  • 1ceapa,
  • 1lamaie,
  • sare,
  • patrunjel frunze,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE PUI A LA GREC:

Morcovul si radacina de patrunjel se curata si se taie rondele subtiri,se pun in putin ulei de masline si le lasam la calit 5minute.Ceapa o dam pe razatoare sau o mixam si o punem peste morcov si pastarnac si stingem tot cu apa lasand sa dea cateva clocote.Completam cu apa,vreo 3 litri.Taiam carnea marunt si o punem in oala, adaugam orezul spalat si cartoful curatat si taiat cubulete, condimentam dupa gust cu sare.Lasam pe foc pana carnea este bine fiarta.Spre sfarsit adaugam zeama de la lamaia stoarsa.Amestecam galbenusurile de ou cu laptele si smantana,omogenizand bine si turnam peste compozitie treptat un polonic din ciorba de pe foc si apoi rasturnam totul in oala.Punem patrunjelul tocat marunt,potrivim de gust daca mai trebuie si mai lasam sa dea cateva clocote.La servire se mai pune putin patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PUI A LA GREC" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.03.2010, 19:55

maine pun si eu de una

ela 1

05.03.2010, 20:01

spor la treaba

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2010, 08:54

ms ms, acum ma apuc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui