Ciorba de pui a la grec

de mihaelar63 in Ciorbe, 3 Mar 2010 | 7375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi 
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 felie de telina 
  • 1 foaie dafin
  • 3 linguri de orez 
  • sare
  • piper
  • 150 ml smantana
  • 1 ou 
  • zeama de la o lamaie
  • 1 crenguta de marar
  • patrunjel verde

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:


  1. legumele se curata , se spala , se taie cubulete mici si se pun la fiert impreuna cu pulpele de pui, ceapa intreaga , sarea , foaia de dafin , si crenguta de marar in 3 litrii de apa .

  2. in ideea de a face ciorba mai usoara nu am mai prajit legumele si nu am mai pus deloc ulei . grasimea de la pulpele de pui acestea fiind de casa a fost suficienta .

  3. spre sfarsitul fierberii am pus si orezul .

  4. oul se bate bine cu furculita si se amesteca cu smantana si se pune zeama din ciorba cu atentie sa nu se branzeasca . se adauga in oala .

  5. se acreste cu zeama de lamaie si se da gust cu piper si patrunjel verde .

  6. se scoate ceapa si crenguta de marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

miclescumiela 1

04.03.2010, 17:43

delicioasa rau de tot

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:10

f buna, am facut si eu ieri si am papat cu praz muullttt

Cris2711 1

26.02.2011, 19:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza de Bihor