Am citit cu atenție și, dincolo de descrierea amănunțită, am o problemă, a mea, desigur, pe care n-o pot rezolva decât după ce voi mânca preparatul, anume că mi-ar plăcea să știu cum e rece (recomandarea bag seama că-i fierbinte) la mâncat, iubesc ciorbele acre, mai ales vara, reci. În rest, îmi place, e o ciorbă bogată.
E foarte bună! Iar a ta arată că a a unui mare maestru bucătar... ! Eu mai pun, în momentul servirii, zeamă de la ardei iuți murați sau de la gogoșari în oțet...e chestie de gust, poate strict bărbătească!
Padre, mulțumesc pentru aprecieri. Ciorbița este într-adevăr specială și deși n-am mâncat rece, cred că este foarte bună și așa. De altfel, eu mânânc adeseori mâncarea rece, mai ales vara (mai puțin ciorbițele). Și dumneavoastră mâncați, de obicei, ciorbițele reci?
Mulțumesc frumos, Kytz, pentru aprecieri! Să știi că și eu m-am bucurat foarte mult pentru că a ieșit perfect, atât la gust, cât și la aspect. Mai ales că spre sfârșit, e cam delicat de preparat...
De foarte mult timp spun ca o sa incerc si eu sa fac ciorba de pui a la grec, desi mie imi plac ciorbele acrite doar cu bors. Dar poate o data as manca!
Cred ca e foarte buna! Nu am incercat-o inca, dar am trecut-o la favorite. Multumim pentru aceste informatii utile. Chiar nu stiam nimic despre provenienta ei.