Ciorba de pui cu dovlecei

de marcela1979 in Ciorbe, 21 Apr 2016 | 1708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg spate de pui
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei rosii kapia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 legatura de marar verde
  • 1/2 leg patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 500 gr quark
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu dovlecei:

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele si se spala.Cand nu se mai formeaza spuma se adauga ceapa tocata marunt,morcovii si radacina de patrunjel tocate cubulete si ardeiul tocat cubulete.Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte carnea si legumele se adauga dovlecelul taiat cuburi.Se lasa sa fiarba.Potrivim de sare si piper.Separam albusul de galbenus si albusul il punem in oala cu ciorba.Galbenusul se amesteca cu quarkul,se pune din supa calda sa fie adus la aceeasi temperatura si se toarna in oala cu ciorba in fir subtire .Se mai lasa sa dea un clocot si se pune mararul si frunzele de patrunjel tocate .


Se serveste cu ardei iute .

 

TIPS-URI

1

In loc de quark se poate folosi smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

24.04.2016, 01:09

Buna ciorbica Am sa o incerc si eu . Ce fel de quark folosesti ?

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:58

perfecta

marcela1979 1

24.04.2016, 14:37

Mihaela am folosit quark de la exquisa de 500 gr 0,1%,este foarte bun in loc de smanatna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec