Ciorba de pui cu paste spirale

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 3694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 tacam de pui
  • 150g paste spiralate
  • sare
  • 50g bulion
  • 250 ml bors
  • frunze de telina
  • 1 telina mica
  • 2 oua.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste spirale:

Tacamul de pui se curata,se parleste si apoi se spala cu apa rece si se pune intr-o oala cu apa si sare.

Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.

Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam la ciorba impreuna cu sarea.

Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama de ciorba .Amestecam bine si il adaugam in ciorba atunci cand s-au fiert legumele.

Punem si borsul strecurat. 

Pastele de fierb in apa cu sare separat intr-o cratita,apoi se strecoara si se adauga in ciorba, cand ciorba este aproape gata.

La sfarsit adaugam 2 oua .

Mai lasam sa dea un clocot si ciorbica este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste spirale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec