Ciorba de pui cu smantana

de LUK in Ciorbe, 8 Mai 2011 | 3319 vizualizari

 

O ciorbita simpla si buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui(eu am avut pulpe inferioare)
  • 250-300gr piept de pui
  • 3 morcovi de marime medie(cam 200-300gr)
  • o radacina de ptrunjel
  • o ceapa
  • 100 gr telina radacina
  • 150gr smantana
  • o lingura de faina
  • 2-3 linguri de orez
  • 2.5-3l apa
  • sare,zeama de lamaie,patrunjel verde -dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

 Curatam legumele de coaja ,le spalam si le taiem cubulete.Le punem in apa cu sare si cand fierb adaugam pulpele de pui.Lasam sa fiarba la foc mic 20 min apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete.Lasam sa mai fiarba 30-40min la foc mic(verificam daca a fiert carnea de pe pulpe) si oprim focul.Daca doriti puteti sa strecurati supa.

Scoatem pulpele si curatam carnea de pe os,o punem apoi in ciorba,bucatele mici.Lasam 15 min la temperatura camerei.Intre timp fierbem orezul spalat in prealabil.Dupa ce  a fiert il adaugam in ciorba.Pregatim intr-un bol faina pe care o amestecam bine cu smantana(sa nu fie cocoloase).Luam din ciorba zeama si amestecam cate putin cu smantana pana cand smantana va avea o temperatura apropiata cu cea  a ciorbei.In acest moment turnam in ciorba toata smantana.Amestecam apoi o acrim cu zeama de lamaie si mai potrivim de sare,dupa gust.

Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MIUTA 1

09.05.2011, 12:00

Bucataras Medi 1

09.05.2011, 15:46

mmm......o bunatate...............

mirela0911 1

09.05.2011, 16:04

Ce buna e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert salam de biscuiti cu ciocolata

ieri la 21:58

Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-Pot

ieri la 21:03

Desert placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

Desert prajitura Furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura