Ciorba de pui cu smantana

de oana_pisicutza16 in Ciorbe, 26 Sep 2011 | 4622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel(radacina)
  • 1 bucata mica de telina(radacina)
  • 1 jumatate de ardei rosu 
  • 500 g carne de pui
  •  5 litri de apa rece
  •  3 cartofi
  • 1 cana mica de cafea cu orez
  •  1 ou
  •  350 g smantana
  •  Sare, piper
  •  Un ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Se caleste morcovul, patrunjelul si ardeiul, dupa care se pune si carnea putin la calit

Se pune apa si se lasa sa fiarba

Cand este fiarta carnea, se pun orezul si cartofii si se lasa sa fiarba

Dupa ce s-au fiert cartofii si orezul se taie ardeiul iute marunt si se adauga in ciorba

Oul se bate cu smantana si se adauga la ciorba dupa ce se raceste putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

marcela1979 1

28.09.2011, 13:07

e chiar buna

jolygina 1

29.09.2011, 09:36

preferata mea

Lau 1

03.10.2011, 09:30

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala si delicioasa de Ciorba de perisoare