Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter

de Bucataras in Supe, 10 Noi 2012 | 6268 vizualizari

 

Reteta de Ciorba de pui cu tarhon preparata in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  •  carne de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o cescuta de orez
  • leustean
  • tarhon
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter:

Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare).  Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din leustean si jumatate din tarhon.

Cand clocoteste apa se pune capacul si se opreste focul (ciorba continua sa se prepare chiar daca nu merge focul, asta datorita caldurii acumulate in baza vasului).

Dupa o jumatate de ora se da din nou drumul la foc, se  adauga borsul fiert, restul de verdeata, se sareaza dupa gust. Se da un clocot, se opreste focul, se lasa cam 10 minute sa se “linisteasca” si se drege ciorba cu doua galbenusuri.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa - crema de sfecla rosie