Ciorba de pui si ficatei

de Gherca Daniela in Ciorbe, 8 Apr 2015 | 2092 vizualizari

 

O ciorbita de pui este binevenita in orice parte a zilei.

 

INGREDIENTE

  • Un pui fara piept
  • 300g ficat de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 cartofi mai mari
  • pasta de ardei (facuta de mama la borcan)
  • bulion
  • cimbru, leustean (eu am pus uscate)
  • patrunjel verde
  • bors de acrit (eu am pus bors Magic), se poate inlocui cu zeama de varza, sare de lamaie
  • fidea
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui si ficatei:

Carnea o portionam si o spalam bine, la fel si ficateii. Le punem in apa si dam sa dea cateva clocote, spumam daca este cazul si schimbam apa.


Dupa ce a inceput din nou sa fiarba punem legumele taiate marunt, radacinoasele date pe razatoare mica si lasam sa fiarba cca. 15 minute, peste legume punem pasta de ardei, bulionul, cartofii taiati cuburi mai mari, cimbrul si leusteanul, mai lasam sa fiarba pana ce cartofii au fiert bine, adaugam si fideaua, iar la sfarsit acrim cu bors ( in functie de cat de acru vreti) potrivim de sare, stingem focul si deasupra punem patrunjelul tocat.


Noi am servit cu mamaliguta si ardei iuti. Se poate pune si smanatana, sau se poate manca cu ceapa alaturi de o felie zdravana de paine!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui si ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

tarasmariana 1

08.04.2015, 23:39

Buna!

mihaelar63 1

15.04.2015, 17:44

Ce bunatate Imi plac mai ales ierburile folosite

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 18:05

Multumesc Mihaela, le folosesc mereu la ciorbe!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii