Ciorba de pui si ficatei

de Gherca Daniela in Ciorbe, 8 Apr 2015 | 5705 vizualizari

 

O ciorbita de pui este binevenita in orice parte a zilei.

 

INGREDIENTE

  • Un pui fara piept
  • 300g ficat de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 cartofi mai mari
  • pasta de ardei (facuta de mama la borcan)
  • bulion
  • cimbru, leustean (eu am pus uscate)
  • patrunjel verde
  • bors de acrit (eu am pus bors Magic), se poate inlocui cu zeama de varza, sare de lamaie
  • fidea
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui si ficatei:

Carnea o portionam si o spalam bine, la fel si ficateii. Le punem in apa si dam sa dea cateva clocote, spumam daca este cazul si schimbam apa.

Dupa ce a inceput din nou sa fiarba punem legumele taiate marunt, radacinoasele date pe razatoare mica si lasam sa fiarba cca. 15 minute, peste legume punem pasta de ardei, bulionul, cartofii taiati cuburi mai mari, cimbrul si leusteanul, mai lasam sa fiarba pana ce cartofii au fiert bine, adaugam si fideaua, iar la sfarsit acrim cu bors ( in functie de cat de acru vreti) potrivim de sare, stingem focul si deasupra punem patrunjelul tocat. 

Noi am servit cu mamaliguta si ardei iuti. Se poate pune si smanatana, sau se poate manca cu ceapa alaturi de o felie zdravana de paine! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui si ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

tarasmariana 1

08.04.2015, 23:39

Buna!

mihaelar63 1

15.04.2015, 17:44

Ce bunatate Imi plac mai ales ierburile folosite

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 18:05

Multumesc Mihaela, le folosesc mereu la ciorbe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita