Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Puiutul este de la tara, dar asta nu inseamna ca e taran
Se spala carnea bine si se curata de puf sau cotoare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza de cate ori este nevoie
Intre timp curatam ceapa, morcovii, patrunjelul si ardeii. Se taie toate marunt. Dupa ce carnea a dat cateva clocote si am indepartat spuma adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba.
Dupa ce carnea a fiert de jumatate se adauga bulionul, cimbrul si frunzele de telina. Se portiveste de sare si piper.
Adaugam taiteii si mai lasam putin sa farba.
Dupa ce a fiert carnea adaugam leustean si patrunjel verde tocat marunt si stingem focul.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult