Ciorba de pui

de Florin A in Ciorbe, 30 Dec 2015 | 11022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • un litru de bors
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o telina mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • doi cartofi
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • ardei gras galben
  • ardei gras portocaliu
  • sare dupa gust
  • verdeturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece.

La nevoie, se aduna spuma formata.

Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul.

Se lasa sa dea ciorba in clocot de cateva ori, dupa care se opreste focul si se presara verdeturile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui