Ciorba de purcel

de novembber in Ciorbe, 7 Dec 2010 | 3965 vizualizari

 

Simplu si rapid cand vrei ceva cald si bun in burtica.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • o tija de celery (telina)
  • o mana de mazare
  • un ardei
  • un cartof mare
  • doi catei de usturoi
  • o conserva de rosii taiate (400g)
  • o lingurita pasta de ardei (Harissa)
  • o mana de orez
  • 2 funze de dafin
  • 2 boabe de ienibahar
  • patrunjel uscat
  • frunze de telina
  • bors (eu am pus 3 lingurite Bors Magic)
  • 4 linguri smantana dulce
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel:

Carnea de purcel taiata bucati se pune la fiert cu frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se spumeaza bine si se scot frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se adauga legumele taiate bucatele: morcov, pastarnac, ceapa, celery, mazare, ardei, cartof, usturoi, orezul si se lasa sa fiarba 20 min pana se inmoaie legumele. Se adauga rosiile de conserva, pasta de ardei, patrunjelul uscat si borsul, se micsoreaza focul si se mai lasa 10 min. Se ia de pe foc, se drege cu smantana si se presara cu frunze de telina taiate marunt, se potriveste de sare si piper.


Se serveste cu smantana si ardei iute murat. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

08.12.2010, 21:31

super,5 furcu

susu 1

10.12.2010, 23:05

As manca ciorba din asta grasa si la ora asta si-mi place cum ai denumit-o de purcel

elena1988 1

01.03.2011, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta