Ciorba de purcel

de novembber in Ciorbe, 7 Dec 2010 | 4733 vizualizari

 

Simplu si rapid cand vrei ceva cald si bun in burtica.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • o tija de celery (telina)
  • o mana de mazare
  • un ardei
  • un cartof mare
  • doi catei de usturoi
  • o conserva de rosii taiate (400g)
  • o lingurita pasta de ardei (Harissa)
  • o mana de orez
  • 2 funze de dafin
  • 2 boabe de ienibahar
  • patrunjel uscat
  • frunze de telina
  • bors (eu am pus 3 lingurite Bors Magic)
  • 4 linguri smantana dulce
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel:

Carnea de purcel taiata bucati se pune la fiert cu frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se spumeaza bine si se scot frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se adauga legumele taiate bucatele: morcov, pastarnac, ceapa, celery, mazare, ardei, cartof, usturoi, orezul si se lasa sa fiarba 20 min pana se inmoaie legumele. Se adauga rosiile de conserva, pasta de ardei, patrunjelul uscat si borsul, se micsoreaza focul si se mai lasa 10 min. Se ia de pe foc, se drege cu smantana si se presara cu frunze de telina taiate marunt, se potriveste de sare si piper.


Se serveste cu smantana si ardei iute murat. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

08.12.2010, 21:31

super,5 furcu

susu 1

10.12.2010, 23:05

As manca ciorba din asta grasa si la ora asta si-mi place cum ai denumit-o de purcel

elena1988 1

01.03.2011, 09:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de broccoli cu ciuperci