Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne

de mihaelaradu in Ciorbe, 12 Mar 2011 | 19219 vizualizari

 

De slabit sau nu, ciorba de varza e delicioasa si hranitoare, nelipsita din meniul nostru saptamanal :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 capatana de varza
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 250 ml pasta de rosii/ bulion
  • 1 crenguta cimbru sau 1/2 lingurita de cimbru uscat (la plic)
  • sare
  • piper
  • bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne:

1. Varza se taie marunt sau se da pe razatoarea cu gauri mari(eu o prefer rasa)


2. Morcovii si patrunjelul se dau pe razatoare, iar ceapa se taie marunt.


3. Legumele se calesc 2-3 minute cu o lingura de ulei peste care se adauga apa rece. Nu umpleti oala cu apa pentru ca mai tarziu se adauga si varza si bulionul. Putin mai mult de jumatate sa fie apa in oala.


4. Lasam legumele sa fiarba pentru 15 minute, dupa care adaugam varza.


5. La final adaugam cimbrul, sarea, piperul, 2 linguri de bors magic si bulionul. Potrivim dupa gust.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Varza data pe razatoare va da consistenta ciorbei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

16.03.2011, 21:51

super buna ,felicitari

mihaelaradu 1

17.03.2011, 22:31

Draga Dya, am gatit si eu celebra "ciorba de varza pentru slabit" si nici eu nu am putut-o manca. E total diferita de cea pe care o fac eu (in aceea se pune mai multa ceapa si telina, bleahhh). Sincer noi o mancam pentru ca e o ciorba acrisoara si foarte usoara (pentru noi ardelenii care punem smantana in mai toate ciorbele)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:02

bun ciorbita fac si eu foarte des

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu zeama de varza