Ciorba de rosii

de carmenvlad in Mancaruri de post, 27 Feb 2011 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 1 cutie rosii taiate
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 50 ml ulei
  • 50 g orez
  • Piper boabe
  • 1 frunza dafin
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • 1.5 l apa
  • ½ lingurita secretul gustului de legume
  • cateva rosii cherry pentru decor
  • putin patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Se pune intr-un vas apa cu sare la fiert. Se curata cartoful, se taie cubulete si se pun la fiert. Se adauga jumatate de morcov intreg, pastarnacul, cateva boabe de piper si frunza de dafin (aceasta se scoate la sfarsit). Se lasa sa fiarba 15-20 de minute. In acest timp se caleste ceapa in 50 ml ulei. Se adauga jumatate de morcov ras si ardeiul gras tocat cubulete. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile taiate si busuiocul uscat. Se lasa sa scada putin si se adauga compozitia peste ciorba. Se potriveste de sare si piper, se adauga orezul spalat si se mai fierbe 10 minute la foc mic. Se opreste focul si se lasa ciorba acoperita inca 5-10 minute. Se serveste calda cu smantana sau ca mancare de post cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MIUTA 1

27.02.2011, 23:25

Super buna

elena1988 1

01.03.2011, 14:49

Dya Daniela Andrei 1

05.04.2011, 16:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi noi