Ciorba de roșii

de cristinutanicolita in Ciorbe, 20 Iul 2015 | 3422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 buc țelină
  • 8 roșii
  • 200 g orez prefiert
  • verdeață (pătrunjel, mărar, leuștean )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de roșii:

Ceapa, morcovii, cartoful, țelina se curăță,se  spală și se toaca. 

Rosile se spală, se pun în apa clocotită, se lasă câteva minute, se decojesc si se taie cuburi. 

Într-o oala se pune ulei și când s-a încins se pun legumele, la călit , se adaugă roșiile și apă.  

Când legumele sunt fierte de jumătate se adaugă și orezul. 

Când totul este fiert, se adaugă verdeață. 

Poftă buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de roșii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana