Ciorba de rosii cu galuste

de Zamfira in Ciorbe, 9 Oct 2012 | 5676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 rosii
  • frunze de telina
  • patrunjel verde
  • sare
  • bulion (o cana)
  • 2 linguri de faina
  • Galuste: 1 ou, 12 lingurite gris, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu galuste:

Spalam, curatam legumele si le taiem marunt(ceapa ramane intreaga). Punem apa la fiert si cand da in clocot, adaugam legumele, frunzele intregi de telina si sare. Cand legumele au fiert adaugam bulionul amestecat cu 2 linguri (rase) de faina si patrunjelul verde si galustele. Lasam ciorba sa mai dea inca odata in clocot.


Galustele: din cantitatea de ingrediente de mai sus obtinem aproximativ 6 galuste.


Albusul de ou cu putina sare il batem tare, adaugam 12 lingurite de gris si galbenusul de ou, amestecam tocul cu grija (cu miscari circulare, de jos in sus). Punem apa cu putina sare la fiert si cand da in clocot reducem intensitatea focul si incepem sa adaugam galustele, pe care le vom forma cu lingurita(mini galuste 3-4 cm). De fiecare data cand luam o cantitate de compozitie in prealabil inmuiem lingurita in apa clocotita. Timp de fierbere 5-7 minute. Cand galustele au fiert, le strecuram si le adaugam in ciorba.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:41

omihaela90 1

27.05.2013, 20:32

babi5 1

10.06.2013, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde