Ciorba de salata

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Mai 2012 | 2057 vizualizari

 

o ciorbita excelenta,o ador

 

INGREDIENTE

  • 2 salate crete
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 3 oua
  • 100 g kaizer
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 150 ml lapte
  • smantana
  • 1 lingura faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Salata se taie fasii si se pune la fiert in apa cu vegeta si piper.Morcovii se taie rondele,telina se da pe razatoarea mica impreuna cu ceapa si se pun la calit in ulei de masline.Se adauga si usturoiul pisat si kaizerul taiat cubulete.Se adauda sare,piper si boia dulce,se lasa cca 10 minute dupa care se adauga in oala.Intr-un castron se pune laptele impreuna cu un galbenus de oua,se amesteca bine si se adauga in oala.Se prepara omleta din 2 oua si albusu ramas,in ulei de masline,dupa care se scoate pe un servet de hartie,se lasa la rece si se taie fasii(mici sau mari,dupa preferinte).Se adauga si omleta si se prepara 1 lingura de faina,cu putina apa,se subtiaza,se adauda si bulionul,se amesteca bine,se pune putina zeama din oala de ciorba dupa care se adauga in oala si se lasa la foc 10 minute.Se serveste cu smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

09.05.2012, 23:19

mersi simonica

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 19:07

ce ciorbica buna

Bya Ralu 1

22.08.2014, 15:03

multumesc krysty

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu afumatura.